Loading...
Dobd fel a céges rendezvényed Magyarország legtrendibb édességével!

Dobd fel a céges rendezvényed Magyarország legtrendibb édességével!

by jonoyogo, 2016-11-17
A Jono Yogo egyedi színfolt a desszertek világában. A joghurt alapú fagyi a fiatalok közkedvelt nassolnivalója, hiszen a toppingokkal mindenki a saját ízlése szerint díszítheti frozen yogurtját. Különleges alapanyagok és extra ízek! A Jono Yogo nem csak a frozen yogurt bárokban elérhető, mivel lehetőségünk van helyszíni kitelepülésekre is!

Legyen szó karácsonyi buliról vagy cégen belüli családi rendezvényrol, a Jono Yogo egy különleges színfoltja lesz a rendezvénynek. A menüsor kreatív összeállítása ne álljon meg a csoki szökokútnál!

Rendezvényeken való megjelenésüknél egy kis ízelítőt adunk az igazi Jono Yogo hangulatból. Válogasd össze milyen joghurtot szeretnél rendezvényedre és munkatársaink az eseményen végig rendelkezésedre állnak, hogy a legjobb Jono Yogo fagyi-topping tippeket adják, legyen szó 20 főtől egészen 400 főig.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklodésed keress fel minket a juhasz.monika@publica.hu e-mail címen vagy a +36 20 529 8936-os telefonszámon, hogy egyedi árajánlatot kérhess!