Loading...

Franchise

A Jono Yogo hazánkban egyedülálló, önkiszolgáló fagyasztott joghurtot kínáló hálózata, a világszerte nagy népszerűségnek örvendő desszert elterjesztését tűzte ki célul Magyarországon.

A hálózat franchise rendszerben terjeszkedik, minden egyes partner önállóan vezeti saját egységét, melyhez a kidolgozott know-how-t, arculatot, az üzleti tudást a Jono Yogo központ adja.

A Jono Yogo hálózathoz való csatlakozás nagyon vonzó alternatíva a franchise üzleti lehetőségeket kereső vállalkozók számára több szempontból is.

A hálózat a következő szolgáltatásokat nyújtja franchise partnerei részére:

1. Szakértői tanácsadás:

A Jono Yogo központ nagy hangsúlyt fektet átvevői sikerére, ezért kifejlesztett egy olyan rendszert, amely segít elindítani üzletét, valamint további versenyelőnyt biztosít a piacon.

2. Innováció:

A hálózat folyamatos termékfejlesztései és koncepciójának innovációi nagyban hozzájárulnak frozen joghurtjaink sikeréhez.

3. Jono Yogo márka:

A csatlakozó partnereket a Jono Yogo hazai márkaismertsége versenyelőnyhöz juttatja a konkurenciával szemben.

4. Termékminőség:

A Jono Yogo hálózat eredeti, friss ízvilágot dolgozott ki. A hálózat által forgalmazott desszertek ideálisak az egészséges életmódot követők számára, alacsony cukor- és zsírtartalmuk miatt.

5. Bárki fogyaszthatja:

A Jono Yogo hálózat olyan módon alakította ki termékkínálatát, hogy a tartósítószerek, mesterséges színezékek használatát elkerülve, különböző alapanyagokra érzékenyek számára is kínálnak egészséges yogo alternatívákat.
Kétféle laktózmentes desszert is elérhető, melyek közül a natúr egyben cukormentes is (steviával készül).

6. „Állítsd össze magad”:

A Jono Yogo nemcsak joghurt alapú fagylaltjainak és a választható feltétek széles kínálatának köszönheti népszerűségét, hanem annak is, hogy már maga a desszert elkészítése is óriási élmény. Ráadásul a több tucat toppingnak, öntetnek köszönhetően a variációk száma szinte végtelen.

7. Kidolgozott üzleti modell:

Egy jól bejáratott üzleti modellt kap, mely magában foglalja a teljes Jono Yogo képzési, valamint támogatási rendszert. A központ szakemberei minden témában – kivitelezés, betanítás, üzemeltetés, marketing – a rendelkezésére állnak.

8. Üzletkialakítás:

az egységek kialakításánál a központ a fiatalos, megkapó design-ra, egyedi színvilágra helyezi a hangsúlyt. Lényeges, hogy az egységek kellemes környezetet, hangulatot biztosítsanak a kisgyermekes családoknak, valamint iskolás baráti társaságoknak egyaránt.
A design-elemeket, a bútorokat és azok elhelyezését a Jono Yogo központ által megbízott tervező állítja össze, ezzel biztosítva az üzletek egységes megjelenését.

A franchise hálózat előnyei:

• Kidolgozott, kipróbált üzleti modell
• Bevezetett, levédett márkanév
• Betanítás, folyamatos képzés, tanácsadás
• Előre kalkulálható befektetés rejtett költségek nélkül
• Nincs egyedül – biztos háttér
• Közös marketing

Amennyiben magáénak érzi a hálózat filozófiáját, esetleg pont most szeretne az életében váltani, és úgy gondolja, hatékony tagja tudna lenni a Jono Yogo hálózatnak, küldje vissza kitöltve a jobb oldalon taláható, letölthető franchise átvevői lapunkat, amely segítségével mélyebb betekintést nyerhetünk az Ön által végzett munkába, tevékenységébe, érdeklődési köreibe. A jelentkezési lapban közölt adatokat bizalmasan kezeljük.

Felkeltettük az érdeklődését? Kattintson, és töltse le a franchise átvevői lapot!

Az átvevői lapot elektronikusan is kitöltheti ide kattintva:

magyar-franchise-szövetség-logo