Loading...
Kedvezmény csak diákoknak november 30-ig!

Kedvezmény csak diákoknak november 30-ig!

by jonoyogo, 2016-09-23
Jól tudjuk, hogy milyen nehéz az iskolatáska a tanév első hónapjaiban, ezért szeretnénk megkönnyíteni a sulikezdést: egy kis frozen yogurt-boldogsághormon és egy jó beszélgetés a barátokkal biztos feldobja a délutánjaitokat, főleg, ha a Jonóban most 15% kedvezménnyel yogózhattok!

A legfontosabb, hogy 2016.november 30-ig úgy gyertek el üzleteink bármelyikébe, hogy van nálatok diákigazolvány! Csupán erre van szükség ahhoz, hogy a teljes fogyasztásotokból kapjatok 15% kedvezmény. Úgyhogy most már csak azt kell eldöntenetek, hogy ennyivel többet pakoltok a poharatokba, vagy inkább kevesebbet fizettek a szokásos frozen yogurt adagotokért! 😉

diakkedvezmeny1

Legyél Te is Jono Yogo törzsvendég!

Határidős akciónk: ha 2016.október 10-ig igényelsz VIP-kártyát, akkor átvételkor, egy alkalommal 20%-os kedvezményt adunk! Más kedvezménnyel nem összevonható.

Igényelj VIP-kártyát, így minden yogózásod során pontokat gyűjthetsz, amiket később kedvezményekre válthatsz. Így működik: fizetéskor mutasd be a VIP-kártyádat és mi a vásárlásod értékétől függően pontokat írunk rá. Ahány pontot gyűjtesz, annyi forint kedvezményt vehetsz igénybe egy későbbi vásárlásod alkalmával.

vip kartya vagott

Igényelj kártyát itt!

Kérjük, adj meg egy valós e-mail címet!
Ezzel az email címmel már regisztráltál!
Helytelenül adtad meg a kódot!
Köszönjük, hogy feliratkoztál!
Ne felejtsd el átvenni a VIP-kártyádat! A rendszerbe 10 nap alatt kerülsz be, utána a pultnál kérheted el, bármelyik Jono Yogoban. IGEN, bármelyik üzletben átveheted! Kell hozzá az itt megadott neved és email-címed, hogy könnyen beazonosíthassunk. Fontos, hogy az átadási időponttól számított 30 napon belül gyere be érte!

Adatvédelmi nyilatkozat

A felhasználók által megadott személyes adatokat a Nordo Group Kft., a Jono Yogo üzemeltetője a hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeli, azokat harmadik fél számára ki nem adja. A VIP-kártyaigényléssel egyidőben a felhasználók beleegyeznek, hogy az itt megadott email-címre a Nordo Group Kft., a Jono Yogo üzemeltetője a jövőben keresekedelmi tartalmú elektronikus leveleket küldjön. A jövőben a felhasználó dönthet úgy, hogy az itt képződő levelezőlistáról leiratkozik.