Loading...
Őszi frozen yogurt különlegesség – sütőtök!

Őszi frozen yogurt különlegesség – sütőtök!

by jonoyogo, 2016-10-22
Közeledik a Halloween, a sütőtök egy ideje már ott figyel a zöldségesek standjain, úgyhogy mi is bevásároltunk. Október 22-től a Jono Yogókban minden a sütőtökről szól, kezdődnek a Pumpkin Spice napok!

Fogadni mernénk, hogy sokan már előre tudjátok, hogy hol fogtok bulizni Halloween-kor! Nos, ha szeretitek a sütőtököt, akkor október utolsó napjaiban érdemes a Jono Yogókba is ellátogatnotok, mert három “tökös” különlegességgel dobhatjátok fel yogóitokat. Ráadásul kedvezményt is adunk, ha így tesztek!

Pumpkin Spice napok

Október 22-től minden üzletünkben várunk titeket a vadonatúj sütőtök ízű frozen yogurttal, sütőtök lekvár és tökmag toppinggal. Ha bármelyikből tesztek a yogótokra és ezt jelzitek a pénztárnál, mi adunk nektek 10% kedvezményt! Ne feledjétek, a sütőtök nem csak bébipapi! 😀

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy Ti mit gondoltok az új yogóról? Gyertek el bármelyik Jono Yogóba, kóstoljátok meg és mondjátok el nekünk Facebook oldalunkon!

Legyél Te is Jono Yogo törzsvendég!

Igényelj VIP-kártyát, így minden yogózásod során pontokat gyűjthetsz, amiket később kedvezményekre válthatsz. Így működik: fizetéskor mutasd be a VIP-kártyádat és mi a vásárlásod értékétől függően pontokat írunk rá. Ahány pontot gyűjtesz, annyi forint kedvezményt vehetsz igénybe egy későbbi vásárlásod alkalmával.

vip kartya vagott

Igényelj kártyát itt!

Kérjük, adj meg egy valós e-mail címet!
Ezzel az email címmel már regisztráltál!
Helytelenül adtad meg a kódot!
Köszönjük, hogy feliratkoztál!
Ne felejtsd el átvenni a VIP-kártyádat! A rendszerbe 10 nap alatt kerülsz be, utána a pultnál kérheted el, bármelyik Jono Yogoban. IGEN, bármelyik üzletben átveheted! Kell hozzá az itt megadott neved és email-címed, hogy könnyen beazonosíthassunk. Fontos, hogy az átadási időponttól számított 30 napon belül gyere be érte!

Adatvédelmi nyilatkozat

A felhasználók által megadott személyes adatokat a Nordo Group Kft., a Jono Yogo üzemeltetője a hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeli, azokat harmadik fél számára ki nem adja. A VIP-kártyaigényléssel egyidőben a felhasználók beleegyeznek, hogy az itt megadott email-címre a Nordo Group Kft., a Jono Yogo üzemeltetője a jövőben keresekedelmi tartalmú elektronikus leveleket küldjön. A jövőben a felhasználó dönthet úgy, hogy az itt képződő levelezőlistáról leiratkozik.