Izmester 2

Minden a külföldi utazásainkkal kezdődött.

Akárhányszor önkiszolgáló frozen yogurt bárokban jártunk, mindig felmerült: hogy-hogy ilyen nincs még Magyarországon? Hiszen ez egy fantasztikus találmány, és ha valakinek sikerülne átültetnie a hazai viszonyok közé, akkor biztos, hogy rövid idő alatt nagyon népszerűvé válna! Végül aztán feltettük magunknak a kérdést: miért ne lehetnénk mi azok a valakik, akik elhozzák Magyarországra az önkiszolgáló frozen yogurt élményt?

2013 júniusában pedig már meg is nyílt az első Jono Yogo az Árkádban! Látszott, hogy ez valami egészen izgalmas dolognak a kezdete, hiszen már a nyitás napjára háromezren lájkolták a Facebook oldalunkat, és több százan jöttek el a megnyitóra.

Aztán újabb üzletek következtek…

Nem pihentünk sokat, az Árkádban gyűjtött tapasztalatokat felhasználva még ugyanabban az évben megnyitottuk a Jono Yogo Allee-t és a Jono Yogo WestEndet. Ezt követte 2014-ben a Mammutban található üzletünk, majd 2015-ben “kimerészkedtünk” Budapestről, és a budaörsi Auchanban nyitottunk új boltot.

Jelenleg azon dolgozunk keményen, hogy folyamatosan biztosítsuk vendégeink számára a magas minőséget és a hamisítatlan Jono Yogo hangulatot. Célunk továbbra is az, hogy ízletes és egészséges édességet kínáljunk megfizethető áron.

parallax layer
 
óta
 
üzletben
 
ízben
 
toppinggal