Loading...
Yogózz Crayola kedvezményért!

Yogózz Crayola kedvezményért!

by jonoyogo, 2016-09-09
Mivel az iskolakezdés a gyerekek és a szülők számára is megterhelő időszak, kitaláltunk valamit a Crayolával közösen, hogy kellemesebbé tegyük az ősz kezdetét a családosok számára!

Mit szólnátok hozzá, ha össze lehetne kötni egy finom yogózást és az írószerek kedvezményes beszerzését? Most itt a lehetőség! A lényeg röviden:

Gyertek el a gyerkőcökkel a Jono Yogo Mammutba vagy a Jono Yogo budaörsi üzletébe, fogyasszatok frozen yogurtot legalább 1.500Ft értékben és mi adunk egy 15%-os kupont, amit a JátékBolt.hu oldalán bármilyen Crayola vagy Maxx Creation termékre beválthattok!

Ugye milyen egyszerű? Yogózzatok egy jót a gyerekekkel, majd válasszatok a fenti márkák termékeiből!

gyerekek_kicsi

A kuponokat a készlet erejéig tudjátok megszerezni és 2016.november 30-ig lehet őket beváltani. Gyertek!

Legyél Te is Jono Yogo törzsvendég!

Igényelj VIP-kártyát, így minden yogózásod során pontokat gyűjthetsz, amiket később kedvezményekre válthatsz. Így működik: fizetéskor mutasd be a VIP-kártyádat és mi a vásárlásod értékétől függően pontokat írunk rá. Ahány pontot gyűjtesz, annyi forint kedvezményt vehetsz igénybe egy későbbi vásárlásod alkalmával.

vip kartya vagott

Igényelj kártyát itt!

Kérjük, adj meg egy valós e-mail címet!
Ezzel az email címmel már regisztráltál!
Helytelenül adtad meg a kódot!
Köszönjük, hogy feliratkoztál!
Ne felejtsd el átvenni a VIP-kártyádat! A rendszerbe 10 nap alatt kerülsz be, utána a pultnál kérheted el, bármelyik Jono Yogoban. IGEN, bármelyik üzletben átveheted! Kell hozzá az itt megadott neved és email-címed, hogy könnyen beazonosíthassunk. Fontos, hogy az átadási időponttól számított 30 napon belül gyere be érte!

Adatvédelmi nyilatkozat

A felhasználók által megadott személyes adatokat a Nordo Group Kft., a Jono Yogo üzemeltetője a hatályos jogszabályok előírásainak megfelelően kezeli, azokat harmadik fél számára ki nem adja. A VIP-kártyaigényléssel egyidőben a felhasználók beleegyeznek, hogy az itt megadott email-címre a Nordo Group Kft., a Jono Yogo üzemeltetője a jövőben keresekedelmi tartalmú elektronikus leveleket küldjön. A jövőben a felhasználó dönthet úgy, hogy az itt képződő levelezőlistáról leiratkozik.